День української писемності і мови

14.11.2016 14:21

Традиційними у навчальному закладі стали заходи, приурочені Дню української писемності і мови.  Цьогоріч із 07 по 11 листопада 2016 року , у межах запланованих заходів, учні 5-11 класів могли перевірити свої практичні вміння і навички знання української мови під час написання радіодиктанту «Україна на зламі тисячоліть» ( вчитель Шершун М.А.)

Одинадцятикласники та інформаційний сектор учнівського комітету «ТЕМП» на чолі з вчителями Янчук Л.А. та Корейко Г.В. проінформували про історію виникнення свята та послідовника слов'янської писемності Нестора-літописця в прес-експресі «Від кирилиці до Кобзаря» та на тематичній лінійці «Із витоків української писемності».

Цікавістю й оригінальністю вирізнялися уроки словесності «Без мови й сонця немає!» в 1-4 класах ( вчителі Стрельчук Ю.І., Середа В.П., Малишевська Г.В., Крук Г.С.)

А учні 5-7 класів за допомогою вчителів-словесників продемонстрували належний достатній рівень знань української літературної мови та дружну командну взаємопідтримку під час  інтелектуальної мовознавчої гри «Як говорити правильно».