"Учитель року - 2017"

16.12.2016 12:58

    Портрет  вчителя "Педагог і особистість"

    Учитель, як і кожен фахівець, потребує постійного підвищення кваліфікації. Безперечно, найбільше сприяє професійному зростанню  педагога активізація його творчих здібностей, готовність до пошуку, експерименту та змін. Першим і  чи ненайважливішим кроком до шляху удосконалення фахової майстерності став уже традиційний учительський конкурс.

    Цьогоріч Злазненську ЗОШ І-ІІІ  ступенів у І (районному) турі Всеукраїнського конкурсу "Учитель року-2017" представляла вчитель біології закладу Іваськова Іванна Вікторівна. Учитель активно впроваджує в практику роботи компетентнісний підхід та особистісно  зорієнтоване навчання через використання індивідуальних, групових завдань, порівняльних таблиць, термінологічних диктантів, міні-проектів, презентацій, пов'язаних із вивченням власною життєдіяльністю школярів та вмінням застосовувати їх у нетипових життєвих ситуаціях. Хрестоматійним для себе Іваськова І.В. вважає вислів К.Ушинського про те, що вчитель як фахівець живе доти, доки вчиться. 

    За результатами відбіркового та фінального етапу Всекураїнського конкурсу "Учитель року-2017" Іванна Вікторівна виборола ІІІ місце у номінації "Біологія". Бажаємо  і надалі професійного зростання, цікавих педагогічних знахідок та небайдужих учнів у їх здійсненні!