Відкриття Тижня початкової школи "Ми - діти твої, Україно!"

31.01.2017 16:28

Згідно з річним планом роботи школи на 2016-2017 навчальний рік, з метою пошуку, розвитку і підтримки обдарованих дітей, творчих учителів, надання можливості учням реалізувати власні творчі здібності, підвищення естетичного й культурного рівня молодших школярів та формування  інтересу до поглибленого вивчення предметів у Злазненській ЗОШ із 30 січня по 03 лютого 2017 року проходить Тиждень початкової школи "Ми - діти твої, Україно!".

Урочисте відкриття Тижня відбулося під гаслом "Тепло моїх долонь і розуму, і серця я Україні милій віддаю..." З планом заходів присутніх ознайомила Малишевська Г.В., керівник школи педагогічної майстерності вчителів початкових класів і вихователів груп продовженого дня.

Усний журнал "Моя Україна в серці моїм", проведений учнями 1-4 класів, не залишив байдужим жодного в шкільній актовій залі. Першокласники разом із педагогом Стрельчук Ю.І. нагадали про найважливіші цінності кожного українця - державні символи. А спільне виконання Державного Гімну "Ще не вмерла Україна" засвітило у кожному дитячому серці вогник патріотизму й гордості за рідну країну.

Учні 2 класу на чолі з вчителем Середою В.П. захопливо і змістовно розповіли про рослинні символи нашого народу: тополю і вербу, калину  й барвінок, чорнобривці й мальви. Також доповнили свої повідомлення вмілим виразним читанням поетичних творів.  

Сторінку про народні символи підготували третьокласники (вчитель Малишевська Г.В.). Учні не оминули увагою традиційні українські обереги: хліб і вишитий рушник, білу хату й стежину до батьківського порога, пісню й вишиванку. Та чи не найбільше запам'яталося всім куштування смачної хлібини, адже хліб, що поділений між усіма - найсмачніший.

    

Завершили лінійку-відкриття найстарші - учні 4 класу. Вони разом з учителем Крук Г.С. презентували проектну роботу "Славетні українці", в якій  продемонстрували грунтовні знання з історії та культури українського народу.

Та окрасою свята стали музичні номери "юних соловейків" Іваськової Софії, Соловей Марії (3 клас) та виконання веселої пісні учнями 2 класу "Підростають соколята".