Вистава "Мартин Боруля"

27.01.2017 10:16

            20 січня 2017 року в нашій школі відбулися традиційні загальношкільні батьківські збори. Директор школи Салівончик Лариса Іванівна проаналізувала рівень навченості школярів у І семестрі 2016 – 2017 навчального року та окреслила завдання для усіх учасників навчально-виховного процесу у ІІ семестрі. Також розповіла батьківській громаді про академічні та спортивні досягнення учнів, про різноманітні конкурси, що проходять в нашій школі, подякувала батькам за придбання кришок для парт та стільців у кабінеті іноземної мови (7 клас), 2-х шкільних дощок (1 та 7 класи) та наголосила на необхідності  укомплектування кабінету історії.

             Після закінчення зборів члени шкільної театральної студії, учні 9 – 10 класів, під керівництвом учителя української мови та літератури Шершун Марії Адамівни представили виставу «Мартин Боруля», на яку завітало багато батьків та родичів учнів нашої школи, щоб побачити таланти своїх дітей та більше дізнатися про шкільне життя.

             Дивлячись на гру акторів, глядачі постійно забували про те, що перед ними звичайнісінькі учні, а не професіонали. Грали діти так щиро, із добрим гумором, що зала щоразу вибухала гучним сміхом. Особливо професійно виконував роль Мартина Борулі учень 10 - А класу Клус Олександр, який вміло перевтілився в образ свого персонажа. Щирою та майстерною була гра юних акторів Воляника В., Говоруна В., Дашкеля В., Крищук Я., Нездюра М., Ткачук К., Полюха Р., Юрчика Н., Янчука М.

        На одному диханні пройшла прем’єра вистави І.Карпенка-Карого «Мартин Боруля», яка припала до душі не лише акторам-аматорам, а й усім присутнім. По завершенню дійства  глядачі залишили залу Будинку культури с.Злазне у гарному та піднесеному настрої.