Підсумки Тижня початкової школи "Ми - діти твої, Україно!"

03.02.2017 14:11

    Тиждень початкової школи "Ми - діти твої , Україно!" вирізнявся з-поміж інших різнобарв'ям проведених заходів, які  засвідчили про  співпрацю, ініціативу та креативність кожного педагога. 

    Під час проведення учнями 4 класу "Екологічного бумеранга" команди "Всезнайок" та "Розумників" змогли поглибити знання про дивосвіт природи і ще раз заговорили вголос про проблеми довкілля (вчитель Крук Г.С.). А про небайдужість наймолодших до охорони навколишнього середовища засвідчила акція "Годівничка", в якій брали участь учні 1-4 класів.

    Цікавими й пізнавальними були практичні заняття з правил дорожнього руху та безпечної поведінки під час пожежі, з якими у формі рольових діалогів познайомили казкові герої 2 й 3 класів ( вчителі Малишевська Г.В. та Середа В.П.).

   

   

    Запам'яталося всім й урочисте завершення Тижня - свято "Україно, ми - твоя надія!" Кожен клас презентував музично-літературний проект ,  що демонстрував вміле виразне читання віршів, виконання українських пісень та  запальних таночків. А щирі дитячі слова  "Нехай повік в душі твоїй не згасне Україна!" зігріли серця всіх присутніх в шкільній залі.