Тиждень фізики та хімії

25.11.2016 13:24

        Із 21 по 25 листопада 2016 року  у школі  проведений предметний тиждень  фізики та хімії  для учнів 7-11 класів, який включав у себе   комплекс навчально-виховних заходів, спрямованих на розвиток творчості учнів, поглиблення знань з  фізики та хімії, удосконалення професійної майстерності вчителів, збагачення їхнього педагогічного досвіду.

       Тиждень розпочався презентацією «Життєво необхідна сполука» для учнів 7-8 класів, а продемонструвати свої практичні вміння та навички школярі змогли у Творчій хімічній скриньці.

        На високому рівні проведені цікаві досліди з хімії «У світі чудес» (вчитель Багній Г.О.), які підготували учні 7 класів, а також хімічна вікторина в ребусах для учнів 8-9 класів.

        Проведені  під час тижня  цікаві  досліди з фізики сприяли практичному втіленню фізичних законів та формуванню інтересу до вивчення предмета, їх використанню у життєвих ситуаціях.

        

        В кабінеті фізики було оформлено виставку «Фізика у нашому домі», де учні залюбки проводили свої перерви. 

        Учні 10-11 класів переглянули фільми «Вплив нікотину на людський організм» та «Життя без наркотиків», які допомогли старшокласникам збагнути важливість здорового  способу життя.

        Під час проведення предметного  тижня  були  результативно  використані інтерактивні види роботи, презентації, захист творчих проектів з фізики (вчитель Зінчук С.С.), що спонукали до розвитку  пізнавальної активності учнів, підвищення інтересу до вивчення фізики та  хімії.